„Kuchnia Pana Kleksa czy Laboratoria przyszłości?” Być może Pan Kleks potrafił wyczarować dla swoich uczniów najznamienitsze dania, ale jesteśmy przekonani, że nie mogłyby się one równać z tym co stworzyli uczniowie klasy III w szkolnej kuchni Laboratoria Przyszłości. Bazując na tradycyjnych włoskich przepisach kucharskich tworzyli własne kompozycje smakowe i kolorystyczne. W efekcie powstały niepowtarzalne pizze. Nie dość, że były przepyszne, to jeszcze szkoła wypełniła się cudownym aromatem. Nie jednej osobie pociekła ślinka. Trzecioklasiści zachęcają do kulinarnych eksperymentów.
Marta Pierzchała
P | W | Ś | C | P | S | N |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 31 |